marți, 12 aprilie 2016

Femeia Cameleon de Taylor Stevens - NOU la TREI


Descriere:

Guvernele o platesc.
Criminalii se tem de ea.
Nimeni nu stie cand o sa apara.

Vanessa "Michael" Munroe este specialista in obtinerea informatiilor pretioase, economice si politice, si le pune la dispozitia corporatiilor, a sefilor de state sau a clientilor privati care platesc pe masura.

Cand avea 14 ani, fata s-a alaturat unui grup de mercenari, de la care a invatat sa lupte si sa supravietuiasca in orice conditii.

Dupa o absenta de aproape zece ani de pe continentul negru, Munroe se intoarce, acceptand o misiune din partea unui magnat texan al petrolului.

In tara copilariei sale, Munroe trebuie sa dea piept si cu demonii trecutului, cu jungla si cu raufacatorii locului, pentru ca misiunea este mai dificila decat credea la inceput.


"Daca era cu putinta sa iubesti o motocicleta, Munroe o iubea pe asta. Simboliza putere, viata faramitata in intervale de o fractiune de secunda, risc calculat. Putine lucruri ii puteau furniza acelasi val de adrenalina precum caii dintre picioarele ei cand gonea pe sosele cu peste 150 de mile pe ora. Adrenalina devenise o forma de automedicatie, un narcotic mai dulce decat drogurile sau alcoolul, tot atat de datatoare de dependenta si la fel de distrugatoare."

0 comentarii: