luni, 14 septembrie 2015

Ghinioane şi încurcături de Lee Child - NOU la TREI


Un nou thriller din seria Jack Reacher

Descriere:

Pentru Jack Reacher, evenimentele din 11 septembrie 2001 au adus o schimbare practică a stilului de viaţă. Pe lângă periuţa de dinţi pliabilă, acum poartă asupra lui şi o carte de identitate cu fotografie. Totuşi, nimeni nu-i poate da de urmă. Aşa că, atunci când un membru al fostei sale unităţi militare găseşte o cale de a-i transmite un mesaj, Reacher ştie că e vorba de ceva foarte serios: Vreau să aduni laolaltă vechea unitate.
Nu te încurci cu investigatorii speciali. Întotdeauna se apără unul pe celălalt. Acum unul dintre ei e mort în deşertul californian. Iar ceilalţi şase sunt de negăsit.

Nu te încurci cu Jack Reacher. Vechii lui camarazi sunt în mare încurcătură, iar el n-are de gând să stea cu mâinile-n sân. 

Nici acum, nici altă dată. 

„Reacher e un Superman dur al genului thriller." - New York Times

"Invincibilul Reacher e la fel de irezistibil ca întotdeauna." -Sunday Telegraph

"Reacher, care şi-a câştigat de mult o imagine de legendă, e, la urma urmei, o fiinţă omenească... Lee Child povesteşte magistral: precis, laconic, încărcat de tensiune." - Evening Standard

Fiecare volum din seria pasionantă creată cu inteligenţă de Lee Child îl poartă pe luptătorul rătăcitor într-o nouă aventură, astfel încât poţi să începi lectura cu oricare carte, inclusiv cu ultima lui bijuterie, Ghinioane şi încurcături. Avertisment: după ce l-ai cunoscut pe Jack Reacher, vei deveni dependent, aşa că fii pregătit!

Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) a urmat acelaşi liceu unde a studiat şi J.R.R. Tolkien şi a făcut studii în Drept la Sheffield. A intrat apoi în televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani. Killing Floor (Capcana Margrave), prima carte din seria Jack Reacher (ajunsă la 20 de titluri), s-a bucurat de un succes uriaş încă de la apariţie. Personajul lui Lee Child este un fost ofiţer din poliţia militară a Armatei Statelor Unite care cutreieră ţara având slujbe dintre cele mai ciudate şi investigând cazuri dubioase şi complicate. Versiunea cinematografică a seriei, Jack Reacher, a fost lansată în decembrie 2012, avându-l pe Tom Cruise în rolul principal. 

La Editura Trei, de acelaşi autor, au apărut Personal, Urmărit şi Să nu te întorci niciodată!.

0 comentarii: