vineri, 23 ianuarie 2015

De neinvins de Laura Hillenbrand - NOU la Corint



SUPRAVIEŢUIRE. ÎNDÂRJIRE. ÎMPĂCARE

O POVESTE INCREDIBILĂ ŞI ADEVĂRATĂ

DIN 23 IANUARIE 2015 ÎNTR-O ECRANIZARE DE EXCEPŢIE ÎN REGIA ANGELINEI JOLIE!

DESEMNATĂ DE REVISTA TIME DREPT CARTEA DE NONFICŢIUNE A ANULUI 

CÂŞTIGĂTOAREA PREMIULUI PENTRU CĂRŢI BIOGRAFICE DECERNAT DE LOS ANGELES TIME

„Zguduitoare. […] Fascinantă. […] Cartea lui Hillenbrand este atât de cinematografică, iar evenimentele pe care le descrie atât de incredibile, încât nu îndrăzneşti să-ţi dezlipeşti ochii de pe pagină.” – PEOPLE

În copilărie, Louis Zamperini a fost un delincvent incorigibil. În adolescenţă, el şi-a orientat spiritul rebel spre atletism, descoperindu-şi un talent uimitor, care l-a dus la Jocurile Olimpice de la Berlin. După începerea celui de-Al Doilea Război Mondial, sportivul a devenit aviator. În luna mai a anului 1943, bombardierul său s-a prăbuşit în Oceanul Pacific şi Zamperini a supravieţuit pe o barcă de salvare vreme de 47 de zile. A urmat experienţa de coşmar a lagărelor japoneze pentru prizonieri de război. La limita rezistenţei, Zamperini a răspuns disperării cu ingeniozitate, suferinţelor cu speranţă, brutalităţilor cu revoltă. Soarta lui, triumfătoare şi tragică deopotrivă, avea să atârne de firul tot mai subţire al voinţei sale.

De neînvins este o mărturie de neuitat a rezistenţei minţii, corpului şi spiritului uman, adusă strălucitor la viaţă de Laura Hillenbrand.
TRAILER-UL FILMULUI:


0 comentarii: