vineri, 31 octombrie 2014

Testul fierului (MAGISTERIUM, vol. 1) de Holly Black şi Cassandra Clare



Format: 14,5x20 cm 
Traducere: Roxana Olteanu 
ISBN: 978-973-1285-57-3 
Editura: CORINT JUNIOR 
Aparitie: 2014 
Numar pagini: 304 
Prețul vechi: 39.90 RON 
Preț: 31.92 RON



Focul vrea să ardă.
Apa vrea să curgă.
Aerul vrea să se ridice.
Pământul vrea să se lege.
Haosul vrea să devoreze.

Prieteni şi duşmani. Pericol şi magie. Viaţă şi moarte.

Majoritatea copiilor ar face orice pentru a trece Testul Fierului. Nu şi Callum Hunt. El vrea să-l pice. Toată viaţa lui, Call a fost avertizat de tatăl lui să stea departe de magie. Dacă trece Testul Fierului şi este admis la Şcoala de magie Magisterium, e sigur că îl vor aştepta numai lucruri rele.Aşa că face tot posibilul s-o dea în bară, dar ratează eşecul.

Acum, Magisterium îl aşteaptă. Este un loc pe cât de senzaţional, pe atât de sinistru, având sumbre conexiuni cu trecutul lui şi ascunzând iţele unui viitor incert. Testul Fierului este doar începutul, marele examen este încă o himeră…

Imaginaţia remarcabilă a autoarelor de succes Holly Black şi Cassandra Clare a dat naştere acestei aventuri extraordinare, cu momente de suspans care îţi vor accelera pulsul şi te vor face să plonjezi cu toată fiinţa pe tărâmul magiei şi al incertitudinii.



Holly Black şi Cassandra Clare s-au întâlnit pentru prima oară cu zece ani înainte de apariţia acestui volum, la prima sesiune de autografe a lui Holly. De atunci, ele au devenit prietene bune, o legătură întărită de pasiunea lor comună literatura fantasy. De la peisajele impresionante din Stăpânul Inelelor şi aventurile lui Batman în mohorâtul Gotham City la clasicele lupte cu săbii laser şi puteri magice din Războiul Stelelor. În Magisterium, ele au hotărât să scrie propria poveste despre eroi şi răufăcători, despre bine şi rău şi despre persoana căreia i-a fost hărăzit un destin măreţ, indiferent dacă îi place sau nu asta.

Holly a scris mai multe cărţi de mare succes şi este co-autoare a seriei Cronicile Spiderwick. Ea a câştigat Newbery Honor pentru romanul Doll Bones. Cassie este autoarea mai multor serii cu un imens succes la public, precum Instrumente mortale şi Dispozitive infernale. Ambele trăiesc în Massachussets, SUA, la aproximativ zece minute una de cealaltă. Aceasta este prima lor colaborare şi marchează începutul unei serii formate din cinci volume.

0 comentarii: