vineri, 1 august 2014

UNSPREZECE SCANDALURI DE EVITAT de Sarah Maclean, de mâine, împreună cu ziarul Libertatea



"Curajoasă, impulsivă și un adevărat magnet pentru scandaluri, italianca Juliana Fiori este complet diferită de englezoaicele bine-crescute de vârsta ei. Ea refuză să se supună regulilor înaltei societăți: spune direct ceea ce crede, nu așteaptă aprobarea celor din jur și poate lovi cu pumnul cu foarte mare precizie. 

Firea ei înclinată spre lucruri considerate revoltătoare o face subiectul favorit de bârfe în toată Londra... și, totodată, genul de femeie de care ducele de Leighton vrea să se țină cât mai departe posibil. Căci scandalul este ultimul lucru pe care și-l dorește Simon Pearson în viața lui frumos ordonată. Ducele Disprețuitor, cum este supranumit, este mult prea preocupat să-și păstreze marele secret al propriei familii departe de urechile lumii bune. 

Atunci când o găsește pe Juliana ascunsă în trăsura lui târziu în noapte – ceea ce poate pune în pericol toate lucrurile de preț pentru el –, își promite să-i dea acestei frumuseți nesăbuite o lecție despre ceea ce se cuvine și ce nu. Însă ea are în minte alte planuri: îi cere un răgaz de două săptămâni în care să-i demonstreze că nici măcar un duce atât de rigid și imperturbabil nu poate rezista în fața pasiunii. 

Va putea dragostea să iasă învingătoare din această dispută între strictețe și libertate, datorie și sentimente?"

UNSPREZECE SCANDALURI DE EVITAT - o idilă cu năbădăi povestită cu umor și pasiune de Sarah Maclean. Puteți găsi acest roman începând de mâine la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.

2 comentarii:

Maria Elena 79 spunea...

O carte foarte interesanta si incitanta ! :)

Anonim spunea...

Foarte interesanta,trebuie sa mi-o iau.