luni, 11 august 2014

Moartea vine on-line de Jeffery Deaver - NOU la RAO



Când locuitorii Peninsulei Monterey descoperă pe marginea autostrăzii o serie de cruci memoriale pe care data înscrisă este una din viitor, iar consecinţa este de fiecare dată o nouă crimă, panica se răspândeşte viral, cu aceeaşi viteză cu care escaladează zvonurile şi teoriile pe blogul "The Chilton Report."

 Acesta este punctul de plecare al investigaţiei desfăşurate de Kathryn Dance, expertă în chinestezie şi detectiv de elită, care ajunge rapid într-o lume complet nefamiliară - cea a internetului, a blogurilor, a jocurilor on-line de rol, abundând în nume ezoterice, personaje stranii şi avataruri înspăimântătoare. 

Este Travis ucigaşul pe care îl caută Kathryn, aşa cum susţin comentatorii de pe blog? Romanul lui Deaver începe ca o promisiune şi, asemenea internetului, ajunge la dimensiuni incontrolabile. 

Autorul ne introduce în zona întunecată a lumii virtuale, în care fiecare identitate poate deveni doar o voce virulentă din spatele ecranului, rezultând un thriller care solicită atenţia cititorului pas cu pas, cu răsturnări de situaţie magistrale şi un complot ambiţios şi complet inedit.

0 comentarii: