miercuri, 16 iulie 2014

TRANDAFIRUL NEGRU de Nora Roberts vă așteaptă vineri împreună cu revista Libertatea pentru Femei


"Văduvă cu trei fii mari, a supraviețuit unei a doua căsătorii dezastruoase, construind de la zero pepiniera În Grădină. De-a lungul anilor, aceasta s-a dovedit a fi nu numai o afacere profitabilă, ci și un simbol al speranței și al independenței pentru Roz și pentru cele două femei care-i sunt aproape. Tânăra Stella, care și-a găsit fericirea alături de atrăgătorul Logan, și proaspăta mămică Hayley sunt ca niște surori pentru ea, iar cele trei împreună reprezintă viitorul înfloritoarei afaceri.

Dar acum acest viitor se află în pericol, iar Roz știe că nu pot duce singure această luptă. Angajat să cerceteze istoria familiei lui Rosalind Harper, doctorul Mitchell Carnegie descoperă că este la fel de captivat de strania poveste, ca și de Roz însăși. Și, în timp ce încearcă împreună să dezlege misterul identității Miresei Harper, Roz își dă seama, uluită, că se îndrăgostește de fascinantul specialist în genealogie. Însă totul se transformă într-o cursă disperată pentru descoperirea adevărului înainte ca imprevizibila Mireasă să se dezlănțuie asupra celei care o poate ajuta să își găsească în sfârșit liniștea…"

TRANDAFIRUL NEGRU de Nora Roberts vă așteaptă vineri la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

0 comentarii: