vineri, 4 iulie 2014

IUBEȘTI DOAR O DATĂ de Johanna Lindsey, de mâine, împreună cu ziarul Libertatea


Zărindu-și iubita în fața casei altui bărbat, chipeșul Nicholas Eden nu poate rezista impulsului de moment și se hotărăște să o răpească, pentru a-i da o lecție binemeritată. Însă gestul necugetat se dovedește a fi o mare greșeală… căci descoperă că prada sa este o altă femeie – Regina Ashton. Iar fermecătoarea tânără este hotărâtă să-l facă pe acest burlac convins să plătească pentru grava eroare... cu inima sa.

Un seducător cu păr de aur, Nicholas ascunde un secret dureros în trecutul său. Iar acum, pentru că a compromis-o pe tânăra Reggie, femeia cu temperament vulcanic a jurat să-l ia de soț. Frumusețea ei nemaiîntâlnită îl subjugă pe Nicholas așa cum nici o femeie n-a mai reușit înainte – iar farmecul lui stârnește dorința plină de pasiune a lui Reggie. Dar asta nu poate duce decât la o înfruntare periculoasă... și la o iubire ce poate fi trăită doar o dată-n viață.

IUBEȘTI DOAR O DATĂ de Johanna Lindsey vă așteaptă începând de mâine la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea. Credem că veți fi încântate de pasiunea dintre cele două personaje...

0 comentarii: