miercuri, 9 iulie 2014

DALIA ALBASTRĂ.VISUL STELLEI de Nora Roberts, de vineri, alaturi de Libertatea pentru femei si o surpriza oferita de Ruby Rose Cosmetics



"Stella Rothchild este tânăra văduvă angajată ca manager al pepinierei În Grădină, afacerea înfloritoare a legendei locale Roz Harper. Pe lângă slujba preferată, se bucură și de oportunitatea de a locui în Harper House, splendida casă a familiei lui Roz. Astfel, între cele două femei și Hayley, ruda îndepărtată a gazdei, se leagă o strânsă prietenie. Iar viața îi mai rezervă Stellei și alte surprize, una dintre fiind Logan Kitridge, designerul peisagist al pepinierei, bărbatul chipeș și spontan care va aduce pasiunea în viața ei.

Dar pasiunea naște ură atunci când trecutul e plin de suferință. Căci istoria descendenței Harper ascunde un secret negru precum sufletul Miresei Harper – cea care a murit aruncând un blestem asupra familiei și care continuă să bântuie casa în care și-a găsit sfârșitul. Și ura ei a crescut odată cu trecerea timpului, fiind îndreptată împotriva a tot ceea ce e animat de sentimentul dragostei. Iar dragostea plutește în aer..."

DALIA ALBASTRĂ.VISUL STELLEI vă așteaptă vineri la toate punctele de difuzare a presei însoțită de Libertatea pentru Femei și de surpriza oferită de Ruby Rose Cosmetics.

0 comentarii: