vineri, 27 iunie 2014

O lady aproape perfectă de Loretta Chase, de mâine, împreună cu ziarul Libertatea


"Alistair Carsington și-ar dori din toată inima să nu mai iubească femeile atât de mult. Pentru a scăpa de cele mai rele impulsuri ale sale, călătorește într-un loc departe de civilizație: în Derbyshire, unde speră să împuște doi iepuri dintr-un foc – să evite orice tentație și să-i ofere o mână de ajutor prietenului său, care i-a salvat viața pe câmpul de bătălie de la Waterloo. Dar acest țel nobil îl aduce față în față cu domnișoara Mirabel Oldridge, o femeie la fel de inteligentă, de încăpățânată și de lipsită de scrupule cum este și el, și în plus, înnebunitor de irezistibilă.

Viața lui Mirabel Oldridge este deja foarte plină, în încercarea de a-și ține tatăl genial și extrem de excentric departe de necazuri. Ultimul lucru de care are nevoie este un aristocrat atrăgător, sensibil și inteligent, care să-i amintească faptul că are o inimă... și un trup – consideră el – ascuns de haine atât de demodate, încât este practic de datoria lui să-i dezvăluie frumusețea.

Este oare posibil ca un lucru care pare atât de greșit să poată oferi un sentiment atât de minunat?"

O lady aproape perfectă (Miss Wonderful) de Loretta Chase vă așteaptă începând de mâine la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.

0 comentarii: