duminică, 4 mai 2014

Romanul PĂCATE de Jackie Collins - de mâine, 5 mai alături de ziarul Libertatea


"Când ajunge la Hollywood, Sunday Simmons nu se așteaptă să găsească aici lumea nebună a sexului, a drogurilor, a cinismului. Căci, în ciuda frumuseții, talentului și succesului său, ea încă posedă o calitate rară: integritatea. Prinsă în vârtejul întâmplărilor, se lasă o vreme influențată de cei din jurul său: vedete superficiale, prieteni de complezență, personaje dubioase, toți în căutarea succesului, a banilor și a faimei. 

Totul până când în preajma ei apare Charlie Brick, unul dintre cei mai faimoși actori ai momentului, vedetă incontestabilă a marelui ecran.

 Dar viața lui Sunday este zguduită de întâmplări dramatice. Printre nenumărații ei fani se numără și Herbert Lincoln Jefferson, al cărui singur vis este să o întâlnească. Când frustrarea lui începe să devină amenințătoare, viața lui Sunday este în pericol. Cine o va ajuta atunci când va fi la un pas de moarte? Cine îi va reda încrederea în frumusețea vieții?“


Romanul PĂCATE de Jackie Collins vă așteaptă începând de mâine, 5 mai, la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

0 comentarii: