marți, 20 mai 2014

Făuritoarea de îngeri de Camilla Läckberg - NOU la editura TREI



Patrick Hedström şi colegii săi investighează de această dată misterioasa dispariţie, produsă cu zeci de ani în urmă, de Paşti, a unei întregi familii care ţinea o şcoală cu internat pe o insulă.
Trecutul erupe cu forţă în prezent atunci când Ebba, singura rămasă din familia dispărută, este atacată în vechea casă a părinţilor, în care s-a întors după o îndelungată absenţă.

Camilla Läckberg ne oferă o poveste despre disperare, alienare, pasiune şi crimă, în care secrete tenebroase ies la suprafaţă şi răni vechi se deschid, ameninţând vieţile tuturor.

"Camilla Läckberg a dobândit statutul unui star rock. Prima ei carte, Prinţesa gheţurilor, s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare în 55 de ţări." -- the Independent

"Considerată Agatha Christie a Suediei, Camilla Läckberg a depăşit toate recordurile de vânzări, surclasându-l pe compatriotul său, Stieg Larsson." -- The Washington Post

„Acum stătea ghemuită în faţa pietrei de mormânt şi se holba la numele lui Carin şi la svastica săpată în piatră. Frunzele galbene i se roteau în jur în vântul rece de octombrie, dar Dagmar aproape că nu-l simţea. Crezuse că n-avea s-o urască atât de tare după moarte, dar stând acolo, în haina ei ruptă, fu năpădită de gânduri negre, de amintirile tuturor anilor de suferinţă şi simţi că ura i se trezeşte din nou în suflet."

Camilla Läckberg s-a născut în 1974. Înscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul, astfel că, după mulţi ani în domeniul marketingului, a ales să devină scriitoare.
Făuritoarea de îngeri face parte din Seria Fjällbacka, serie ce s-a bucurat de un succes enorm de piaţă şi de o presă foarte bună.

La Editura TREI, de aceeaşi autoare, au apărut: Paznicul farului, Sirena, Copilul german, Prinţesa gheţurilor, Predicatorul, Piază rea şi Cioplitorul în piatră.

0 comentarii: