marți, 13 mai 2014

Curtea martiala de Sven Hassel, Razbunarea slutilor de Rodica O. Brasoveanu, Saptamana a inceput in forta: 50% reducere la titlurile hardcover Nemira!


Literatura de valoare este suficienta in sine pentru a rezista timpului, vor spune iubitorii acesteia. Foarte adevarat, dar la fel de important este si ambalajul. Pentru ca vrem ca ea sa dainuie din toate punctele de vedere in bibliotecile voastre, va propunem o super-promotie: 50% reducere la titlurile hardcover Nemira! 


Pachetele Nemira. Locul unde se desfasoara cele mai incitante aventuri pe care le-a conceput mintea umana, de la saga Heechee si pana la exotica Dune. E momentul sa afli si tu motivul pentru care acestea sunt printre cele mai bine vandute produse Nemira. Ocazia este perfecta: acum au pana la 50% reducere! 




Ce iti mai ramane de facut atunci cand natura si soarta au fost nedrepte cu tine? "Slutii" incearca sa-si faca singuri dreptate, cand "Frumosii" sunt si ei, la randul lor, "sluti", aroganti, plini de rautate, intr-o perpetua cautare de avantaje materiale. De astazi, la chioscurile de presa, va dam intalnire cu ultimul titlu Rodica Ojog-Brasoveanu propus cititorilor impreuna cu ziarul Libertatea: "Razbunarea slutilor". In acelasi timp insa, unul din cele mai interesante de pana acum! 

Cartea se vinde numai impreuna cu ziarul Libertatea de marti, 13 mai. 


Gloantele ucid, grenadele ucid, baionetele ucid, gerul ucide. Moartea are o mie de chipuri. Iar cel mai ingrozitor dintre toate este Curtea martiala. Dragi cititori, seria Sven Hassel continua in noua sa prezentare joi, 15 mai, la chioscurile de presa! 

0 comentarii: