vineri, 11 aprilie 2014

50% reducere onomastica de Florii si super-promotie Urzeala tronurilor! - Editura Nemira


Dragi cititori, pentru ca se apropie sarbatoarea Pastelui, cea mai importanta pentru crestinii din toata lumea, editura Nemira v-a pregatit o surpriza: de Florii, evenimentul care ne aminteste intrarea triumfala a Domnului in Ierusalim, oferim 50% reducere tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume in aceasta perioada. La multi ani si... lectura placuta! 


Sezonul IV al serialului Urzeala tronurilor si-a intrat in drepturi. Primul episod a fost difuzat, iar acum ne pregatim, cu emotiile de rigoare, pentru cel de-al doilea. Acest fenomen a generat insa la randul sau un altul: cererea fara precedent a cartilor care stau la baza acestei serii produse de HBO. Alatura-te si tu celor care traiesc magia "Cantec de gheata si foc"! Comanda acum celebra poveste scrisa de George R.R. Martin cu 45% reducere! 

Daca este ceva sigur in legatura cu editura Nemira, pe langa calitatea cartilor oferite, este vorba de surprizele pe care le facem cititorilor. Pentru aceasta saptamana avem o serie cuprinzatoare de titluri Nemira cu reduceri de pana la 89%. Placerea lecturii este la un click distanta! 

 

Editura Nemira va invita la Caravana Gaudeamus Cluj, care se desfasoara pana duminica, 13 aprilie! Va asteptam la standul nostru pentru a beneficia de cele mai bune oferte: reducere generala de 30%, carti la 3, 5 si 10 lei, iar la oricare doua titluri cumparate primiti unul cadou! Nu uitati de asemenea nici de promotia noastra speciala Rodica Ojog-Brasoveanu: 50% reducere la seria Melania Lupu!

0 comentarii: