duminică, 30 martie 2014

Legile inimii, a doua parte a Trilogiei Sudului, de Sandra Brown - de mâine împreună cu ziarul Libertatea


Chase era cel mai frumos bărbat pe care‑l văzuse vreodată Marcie Johns, de aceea se îndrăgostise de el încă din prima lor zi de grădiniță. Dar Chase Tyler a ales să se căsătorească cu o altă femeie. Așa că Marcie a sperat de-a lungul anilor că va găsi pe cineva care să-l înlocuiască pe Chase în inima sau mintea ei, dar asta nu s-a întâmplat, nici măcar după terminarea facultății.

În momentul când un tragic accident îi răpește soția și copilul nenăscut, copleșit de durere, Chase pierde direcția, devenind un suflet rătăcitor, fără țintă și fără de speranță. 

După doi ani de haos, soarta o aduce lângă el pe Marcie, prietena care fusese de asemenea implicată în cumplitul accident. Marcie era genul de femeie căreia îi reușea tot ce‑și propunea, iar neputința era pentru ea un adevărat blestem. Sentimentul de vinovăție atârnă foarte greu asupra tinerei, dar este absolut convinsă că numai puterea dragostei ei îl va scoate pe Chase din abisul în care se cufundase. 

Este dispusă, așadar, să riște totul într-un plan îndrăzneț de a-i salva afacerea și viața, redându-i totodată puterea de a iubi și de a fi fericit.

Legile inimii, a doua parte a Trilogiei Sudului (Texas! Chase - în originalul din limba engleză), scrisă de Sandra Brown, vă așteaptă începând de mâine la toate chioșcurile de ziare, împreună cu ziarul Libertatea.

0 comentarii: