vineri, 7 martie 2014

50% reducere generala la titlurile Nemira: promotia perfecta de Ziua Femeii! - Editura Nemira


Pentru ca primavara intarzie sa se instaureze cu drepturi depline si pentru ca 8 Martie, sarbatoarea femeilor, trebuie sa aiba parte de un cadru cultural adecvat, editura Nemira va propune o oferta irezistibila: 50% reducere generala la titlurile noastre in weekendul 7-9 martie! 


Una dintre prejudecatile cititorilor este ca o carte buna se termina odata cu ultima pagina. Dar cartile bune nu se termina asa usor. Cartile bune au intotdeauna o continuare, iar acestea se numesc serii, care la randul lor se regasesc in pachete. De obicei la editura Nemira. Si ca tu sa iti poti permite cat mai multe dintre ele, am redus pretul lor pana la 50% din cel initial. Lectura placuta! 


Saptamana aceasta te bucuri din plin de ofertele Nemira cu transport gratuit pentru toate comenzile cu o valoare de peste 149 de lei! 


"Toate drumurile duc la Roma", ne avertiza o celebra butada. Iar un cantaret roman de muzica usoara ne spunea ca "drumurile noastre toate se vor intalni vreodata". Suntem de acord cu ambele afirmatii, atat timp cat drumurile duc la libraria Nemira din Gold Plaza Baia Mare, unul dintre cele mai noi puncte de desfacere ale editurii noastre. Veniti sa ne vizitati in cadrul acesteia si oferiti-ne suportul cu un like pe Facebook !
In schimb, noi va vom premia cu surprizele pe care vi le-am pregatit. 

0 comentarii: