vineri, 1 noiembrie 2013

Uite Asa Arata Fericirea de Jennifer E. Smith - NOU la Ed. Epica

                                       
DACĂ SOARTA

ȚI-AR TRIMITE UN EMAIL,

AI RĂSPUNDE?


Graham Larkin și Ellie O Neil nu s-au întâlnit niciodată, dar ajung să se cunoască – fie și numai virtual – atunci când Graham îi trimite ei, accidental, un e-mail despre purcelușul său, pe care-l ține ca animal de companie. Între cei doi tineri de șaptesprezece ani - care locuiesc în părți opuse ale țării și nici măcar nu-și cunosc prenumele adevărate – debutează o relație sinceră și spirituală, prin corespondență electronică.
Graham și Ellie își împărtășesc detalii despre viețile, speranțele și temerile lor. Însă nu-și destăinuie unul altuia totul. Graham nu cunoaște secretul din familia lui Ellie, iar Ellie n-are habar că viața lui Graham se desfășoară în lumina reflectoarelor.

Când Graham profită de ocazia de a-și petrece o bucată de timp în Henley, orășelul lui Ellie, din statul Maine, el încearcă să mute relația din mediul online în cel personal. Dar e posibil ca două persoane aparținând unor lumi atât de diferite să fie împreună?

Întinzându-se pe perioada unei veri caniculare, și surprinzând un punct de răscruce din existența celor doi
protagoniști, acțiunea noului roman al lui Jennifer E. Smith dovedește, într-o manieră subtilă și fermecătoare, că viața – la fel ca și dragostea – este plină de neprevăzut.

2 comentarii:

Unknown spunea...

pare a fi o carte frumoasa. sper ca voi putea strange bani sa mi-o cumpar... :D

Ale Criss spunea...

Suna asa de dragut <3