marți, 1 octombrie 2013

TOP 100 bestselleruri Nemira cu 45% reducere - Editura Nemira


Tu cum iti aranjezi biblioteca? Daca iti place sa ai un raft (sau mai multe) dedicat bestseller-urilor, Editura Nemira iti face cateva propuneri de astfel de titluri.

In perioada 1-7 octombrie iti poti achizitiona carti din Topul celor mai bine vandute carti de la Editura Nemira cu o reducere speciala de 45%.

Posibilitatile sunt numeroase (chiar 100), dar poti alege dintre titlurilor unor scriitori precum Frederick Pohl, George R.R. Martin, Orson Scott Card, Stephen King, Joe Abercrombie sau Suzanne Collins. Aceasta a fost doar o sugestie, tu trebuie sa descoperi toate volumele incluse in top.


Clubul de lectura Nemira este locul in care pasionatii de lectura se intalnesc pentru a dezbate cartile lor preferate, alaturi de scriitori si editori deopotriva! Cartea lunii septembrie, "Regii nisipurilor " deGeorge R.R. Martin, a propus cititorilor o intalnire cu un George R.R. Martin diferit, in postura scriitorului de literatura SF. 

Clubul de lectura Nemira, editia cu numarul 8, revine pe 28 octombrie, de la ora 19.00, in mansarda librariei Carturesti Verona. Luna octombrie aduce cititorilor cea de-a doua intalnire cu noul moderator al evenimentului, Flavius Ardelean, Marketing Manager Editura Nemira, dar si o prima intalnire cu o carte ce iese din sfera literaturii SF&Fantasy abordate in cele sapte editii de pana acum. Pentru 28 octombrie, membrii Clubului de lectura Nemira au ales volumul "Doamna din lac" deRaymond Chandler, creatorul romanului politist modern american.

0 comentarii: