marți, 15 octombrie 2013

Pachetele-cadou Nemira cu 45% reducere


Inca nu a venit luna cadourilor insa de ce sa asteptam pana atunci? Am pregatit pachete cadou potrivite pentru familie, prieteni, colegi de serviciu iar lista poate continua.

Pachetul Julian Barnes va propune trei titluri de exceptie, O istorie a lumii in 10 si 1/2 capitole ,Puls si Privind in soare . Pasionatii de SF se pot delecta cu Pachetul Maestrii SF-ului romanesc (6 volume ale scriitorilor romani de SF), iar cei dornici de literatura fantasy pot citi Saga Cantec de gheata si foc de George R.R.Martin.

Toate aceste pachete si multe altele au o reducere speciala de 45%


Editura Nemira va invita la concurs! Raspundeti printr-un comentariu de maximum 100 de cuvinte la intrebarea "Ce puteri supranaturale ati vrea sa aveti si cum le-ati folosi?" si puteti fi printre cei 4 castigatori care vor primi o invitatie dubla la avanpremiera filmului Carrie si romanul lui Stephen King.

Mai aveti cateva ore la dispozitie pentru a trimite raspunsurile voastre!


Vineri, 18 octombrie, ora 11:00, la Galeriile Arcadia din Slobozia, va avea loc un eveniment de prezentare a cartii "Jung. Indragostit de suflet", in compania autoarei, Lavinia Barlogeanu, si a invitatei sale, Monica Brandusescu, psihoterapeut analist jungian. 

Evenimentul se va desfasura in cadrul Salonului Anual de carte Biblioteca Judeteana “Stefan Banulescu" Ialomita.

0 comentarii: