marți, 22 octombrie 2013

Literatura SF & Fantasy cu 40% reducere - Editura Nemira


Saptamana aceasta Editura Nemira iti testeaza limitele imaginatiei.

Tot ce trebuie sa faci este sa pornesti in calatoriile propuse de autorii colectiei Nautilus, the best SF& Fantasy. Editura Nemira iti ofera o reducere speciala de 40% reducere la colectia Nautilus si o poarta deschisa spre cele mai interesante lumi.


La aceasta intrebare cauta raspuns cititorii Clubului de lectura Nemira , in pregatire pentru urmatoarea intalnire de luni, 28 octombrie, de la ora 19, in mansarda librariei Carturesti Verona. Catre raspuns ii ghideaza Philip Marlowe, detectivul lui Raymond Chandler, eroul noir din LA, care bea mai mult decat Sherlock Holmes, arata mai bine decat Hercule Poirot si se bate mai des decat Miss Marple.

In perioada 25-27 octombrie, Editura Nemira isi invita cititorii la prima editie a Salonului de Carte Bookfest Iasi. Vineri, 25 octombrie, la ora 15.00, in Sala Pasilor Pierduti de la Universitatea "Al.I.Cuza Iasi", va avea loc evenimentul de lansare a cartii "Jung. Indragostit de suflet" de Lavinia Barlogeanu, fiind urmat la ora 15.30 de lansarea cartii "Richter 8.9" de Andrei Calaras.

0 comentarii: