marți, 17 septembrie 2013

40% reducere la colectia Nautilus - Editura Nemira


Colectia Nautilus de la Nemira este cel mai cunoscut brand de literatura SF din Romania. Frank Herbert, George R.R.Martin, Philip K.Dick, Orson Scott Card sunt doar o parte dintre autorii acestei colectii care compun esenta SF-ului mondial.

Editura Nemira aduce o reducere de 40% la peste 80 de titluri din colectia Nautilus. Omul din castelul inalt de Philip K. Dick, Verde Aixa de Horia Arama, Furtuna pe Windhaven de George R.R.Martin si Lisa Tuttle sunt 3 posibile lecturi pentru toamna aceasta

Descopera toate propunerile din aceasta saptamana!


Stiinta si fictiune prospectiva. Astfel este descrisa colectia Anticipatia de la Editura Nemira unde autorii sunt preocupati de explorarea prezentului pentru a putea anticipa viitorul.

Te invitam sa participi la aceasta cautare a viitorului si sa descoperi cat de departe poate ajunge imaginatia ta. Editura Nemira iti ofera saptamana aceasta o reducere de 40% la colectia Anticipatia.

In plus, Almanahul Anticipatia va beneficia de o reducere speciala de 50% iar cele noua numere dinColectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice vor avea o reducere de 10%.


Miercuri, 18 septembrie, la ora 15:30, in sala Mircea Eliade a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti va avea loc prezentarea cartii Richter 8.9 de Andrei Calaras, urmata de o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfasura in cadrul Festivalului Bibliotecii Metropolitane Bucuresti , BiblioCity, organizat cu ocazia Zilei Bucurestilor (20 septembrie). 

Evenimentul va propune o intalnire cu scriitorul Andrei Calaras si cu invitatii acestuia, Andreea Chebac (bookblog.ro), George Hari Popescu (blogger), Ciprian Macesaru (scriitor) si Constantin Pistea (blogger). Discutia va fi moderata de catre Odilia Rosianu, redactorul cartii Richter 8.9.

Cu ocazia acestei intalniri, cititorii vor putea afla mai multe despre Alexandru Don, personajul central dinRichter 8.9 si despre trecerea acestuia de la un pictor aflat in plina depresie, pe drumul ratarii si pierdut in amintirile unei iubiri neimplinite la un personaj implicat fara voia sa intr-o serie de cercetari misterioase, presarate cu minciuni si intrigi.

 

Te asteptam in Libraria Nemira Magheru (Bd. Magheru nr. 8-10, Bucuresti) cu noutati editoriale, autori romani si internationali, oferte speciale si preturi pentru toate buzunarele.

De la literatura SF & Fantasy pana la ghiduri practice si carti pentru copii si adolescenti, Libraria Nemira Maghera acopera cele mai diverse preferinte ale cititorilor sai.

Ne vedem in librarie, de luni pana vineri (intre 10:00 si 22:00), dar si in weekend (intre 12:00 si 20:00).

Harta Librariilor Nemira
Bucuresti
(1) Libraria Nemira Magheru (Bd. Magheru nr. 8-10)
(2) Libraria Nemira din Baneasa Shopping City
(3) Libraria Nemira din Mall Afi Cotroceni
Iasi
(4) Libraria Nemira din Palas Shopping Mall Iasi
Timisoara
(5) Libraria Nemira din Iulius Mall Timisoara
Cluj
(6) Libraria Nemira din Iulius Mall Napoca
(7) Libraria Nemira din Polus Center Cluj


0 comentarii: