marți, 20 august 2013

40% reducere la peste 120 de titluri hardcover - Editura Nemira


Saptamana aceasta avem o promoţie hard pentru tine: Peste 120 de titluri publicate in format Hardcover cu o reducere de 40% ! Daca esti atent la formatul in care sunt editate cartile tale preferate, aceasta oferta este pentru tine si pentru biblioteca ta dichisita.

Rodica Ojog Brasoveanu , Orson Scott Card , Frank Herbert , Stephen King , John Dos Passos , Naomi Novik , Suzanne Collins sau Philip K. Dick te asteapta cu titluri populare, in format Hardcover, perfecte pentru tine.


Cum mai e vremea la mare? Ce ati mai citit? Va propunem noi lecturi pentru plaja, ramane sa faceti voi selectia.

Am pregatit si cateva titluri mai indraznete, potrivite pentru sezlong, dar si pentru noptiera. Descopera toate titlurile cu reducerea speciala de 40%.



Pret fix: 15 RON

Radiografia inveninata, dar plina de savoare, a fenomenului care tinde sa-si puna amprenta asupra epocii: vulgaritatea. Spiritul analitic de tip cartezian intra intr-o combinatie exploziva cu verva rabelaisiana, in incercarea de elucida logica si procedeele puse in joc de vulgaritate si de a descrie domeniul ei tot mai cuprinzator: trupul, hainele si moda, societatea, mass-media, lumea politica si artele.

Opusa distinctiei, vulgaritatea implica permanent atingerea si transgresarea limitei: dintre intim si public, corporal si spiritual, privilegiat si declasat. Rezultatul ei? Haosul gusturilor, al claselor, al valorilor, mai precis rasturnarea lor intr-un fair is foul and foul is fair, un bric-a-brac in care totul, si mai ales individul, se confunda, se niveleaza, se izoleaza... Semn al vitalitatii unei societati, de naturalete opusa pedanteriei perfide, vulgaritatea repugna si fascineaza, legitimand respingerea oricarui canon.


0 comentarii: