joi, 4 iulie 2013

Si tu sarbatoresti Ziua Americii? - Editura Nemira


In fiecare an, pe 4 iulie, America sarbatoreste Ziua Independentei - ziua in care a fost adoptataDeclaratia de independenta de catre Congresul de la Philadelphia (4 iulie 1776). Americanii sarbatoresc istoria si traditia Statelor Unite prin parade, focuri de artificii si multe alte evenimente speciale.

Editura Nemira transmite Happy Independence Day, America! si sarbatoreste aceasta zi speciala cu oreducere de 44% la cartile autorilor americani prezenti in colectiile Nemira .

Philip K. Dick, Frank Herbert, Dan Simmons, Stephen King, Raymond Chandler, Orson Scott Card, George R.R.Martin sunt doar cativa dintre autorii americani care participa la parada.

Pana pe 8 iulie ai timp sa ii cunosti pe toti! Sarbatoreste si tu alaturi de noi!


Oficial am intrat in luna lui Cuptor. Traditia populara ne-a invatat ca aceasta luna este cea mai calduroasa din an, luna in care vom cauta umbra unui copac mai des decat oricand.

Daca tot suntem "amenintati" de caldura, atunci, de ce sa nu o transformam in beneficiul nostru?Topim preturile mai repede decat este topit un cub de gheata. Nemira iti ofera o reducere de pana la 40% la titluri arzator de bune .


Promotia se desfasoara pana la data de 8 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

Luna de luna cititorii se intalnesc la Clubul de lectura Nemira . In data de 22 iulie, un nou volum din colectiile de carte Nemira va fi dezbatut, 2001: Odiseea spatiala de Arthur C. Clarke. 

Editura Nemira iti ofera saptamana aceasta 35% reducere la toate titlurile autorului Sir Arthur C. Clarke . Pregateste-te de urmatoare editie a Clubului de lectura Nemira! (Re)citeste 2001:Odiseea spatiala, precum si celelalte titluri din universul literar al lui Arthur C. Clarke.



Pentru unii cartile sunt mai mult decat pagini si cuvinte, pentru unii cartile reprezinta adevarate comori literare. Sunt acei cititori pentru care experienta lecturii reprezinta totul, iar biblioteca lor trebuie sa gazduiasca cele mai bune editii.

Daca si tu esti un astfel de cititor, nu lasa sa treaca pe langa tine ultima sansa de a avea editia de colectie Cantec de gheata si foc.




1940, Spania. In timp ce trupele germane marsaluiesc prin Europa, Franco doreste sa se alieze cu Hitler. La sfarsitul Razboiului Civil, din Madrid mai ramas o ruina. Strazile sale, pana nu demult maiestuoase, sunt devastate, iar locuitorii sai infometati si dezbinati de intrigi politice.

Cand frigul iernii pune stapanire pe capitala, spionul Harry Brett aterizeaza in Madrid, trimis de serviciile secrete britanice pentru a castiga increderea fostului sau coleg de scoala Sandy Forsyth, om de afaceri implicat in investitii cel putin dubioase. Traumatizat de experientele razboiului, captiv al amintirilor, Brett este atras intr-un joc foarte periculos.

Un alt prieten comun, Bernie Piper, manat in lupta impotriva fascistilor lui Franco de credinta fierbinte in idealurile comuniste, a cazut ranit trei ani mai devreme in batalia de la Jarama. Apoi a disparut apoi fara urma. Barbara Clare, fosta asistenta la Crucea Rosie si iubita a lui Bernie, are propria ei misune secreta: sa-l gaseasca si sa puna la cale un plan prin care sa-l salveze. 

Volumul Iarna la Madrid, de C.J. Sansom , alaturi de peste 40 de alte titluri, este disponibil cu o reducere de 75%


0 comentarii: