duminică, 21 iulie 2013

45% reducere la pachetele de carti Nemira - Editura Nemira


Weekendul acesta primesti un pachet special! Recomandarea noastra este sa il deschizi in apropiere de un fotoliu, un hamac, un balansoar sau in acel loc special unde iti place tie sa citesti.

Pachetul contine oferta Editurii Nemira - 45% reducere pentru pachete de carti . Pregateste-te pentru suspans si fantasy, literatura SF si teatru ! Noile pachete Nemira, Rodica Ojog Brasoveanu, Maestrii SF-ului romanesc , Stephen King , George Banu , Antologii SF , iti vor satisface pofta de citit.

Daca vrei si mai mult, pachetele pe care le stiai deja, Edwin Drood , Anticipatia , Jocurile Foamei ,Odiseea sau Dune sunt tot la o reducere de 45%.



Oare limitele imaginatiei pot fi depasite? Iar daca da, cum? Editura Nemira iti ofera resursele de care ai nevoie pentru a duce imaginatia un pas mai in fata. Volumele autorilor de literatura SF & Fantasysunt punctul din care trebuie sa pornesti spre o calatorie pe care nu o vei uita prea curand.

Editura Nemira ofera o reducere de 37% la peste 70 de titluri din colectia Nautilus SF pentru toti cei care vor sa impinga granitele realitatii si ale imaginatiei !

Furtuna pe Windhaven de George R.R. Martin si Lisa Tuttle, 2001: Odiseea spatiala sauSfarsitul copilariei de Arthur C. Clarke, Fara indurare de Joe Abercrombie sunt doar cateva dintre titlurile ce te vor acompania in calatoria imaginatiei!


Clubul de lectura Nemira #5 ii va purta pe cititori in lumea lui Arthur C. Clarke - un model de dedicare pentru pasiunea sa - stiinta - transpusa si in cartile sale. Pasionatii de SF si stiinta vor avea ocazia sa il intalneasca, indirect, pe cel care a creat 'o opera remarcabila de fictiune, care tese meticulos un ambient extraterestru fascinant.' Publishers Weekly

Cei care vor sa participe in Clubul de Lectura Nemira se pot inscrie accesand acest link . Pentru informatii legate de intalnirile cititorilor, cartile puse in discutie in fiecare luna si nu numai, pagina de Facebook a Clubului de lectura Nemira sta la dispozitia tuturor.



4.73 RON

"Sa fi fost Ava cu adevarat exceptionala? Sa nu fi intalnit eu, in toti acesti ani, si alte femei ca ea, inclinate inainte de orice la frumusete si la adevar? Nu cred. Ava chiar era incomparabila. Dar sa presupunem ca am cunoscut femei asemenea ei. Atunci, nu putem decat sa credem ca le-am tinut la distanta. Nu mai era insa cazul: o intalnisem deja pe Ava, intrasem pe orbita ei. Orice viata este supusa legilor atractiei. Ava o polarizase pe a mea foarte repede, la o data cand anumite corpuri sunt foarte sensibile la lumina.

Viata mea cu ea, in prezenta ei, a insemnat tineretea mea, apoi viata mea de barbat de pana acum. Ea m-a ridicat. Cum aveam aceeasi varsta, iar atractia era reciproca, este posibil si ca ea sa-si fi tras o oarecare forta de la mine pentru a ramane la inaltimea ei. Astazi, cerul este gol. Mi-ar fi placut sa povestesc altceva, insa e tot ce mai am de la ea si inca nu pot s-o dau uitarii.” Jean-Marc Parisis - Legea iubirii

Volumul Legea iubirii, de Jean-Marc Parisis , alaturi de peste 40 de alte titluri, te asteapta cu o reducere de 75% .


0 comentarii: