marți, 23 iulie 2013

44% reducere aniversara - 22 de ani cu Editura Nemira - Editura Nemira


In urma cu 22 de ani, pe 22 iulie 1991, Editura Nemira lua nastere. Atunci incepea frumoasa poveste a cartilor, plina de impliniri si neprevazut, ce este spusa si astazi cu aceeasi pasiune.

Declaram deschisa saptamana de sarbatoare, iar pentru ca 22 iulie 2013 marcheaza 22 de ani de existenta, oferim o reducere in ton cu aceste numere : 2 x 22 = -44% reducere la titlurile Editurii Nemira .

Aveti la dispozitie mai mult de 22 de posibilitati din care puteti alege. Sutele de titluri din cele mai diverse domenii - literatura science fiction, fantasy, fictiune literara, literatura de divertisment, suspans si thrillere, erotica, precum si apreciatele volume de religie, filozofie, teatru, istorie si umor - vor putea raspunde celor mai variate gusturi literare.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi in toti acesti ani si intarim promisiunea de a oferi cititorilor placerea lecturii cu fiecare carte publicata.




Editura Nemira este in cautare de povesti de vacanta. In perioada 15-29 iulie sunteti invitati sa ne trimiteti povestile voastre de vacanta surprinse in imagini. Stim ca nicio vacanta reusita nu are loc fara portia de lectura, de aceea, imaginile voastre trebuie sa surprinda si modul in care ati imbinat lectura cu vacanta.

Trimiteti povestile voastre de vacanta la alexmazilufoto@gmail.com, pana la data de 29 iulie, ora 23:00. Cei care vor ocupa primele sapte locuri vor primi cate o carte Sapte povesti de vacanta , cei care vor ocupa locurile III si II isi vor putea alege cate o carte Nemira, iar marele castigator isi va putea alege cate doua carti Nemira de pe www.nemira.ro .


Concursul se desfasoara pana la data de 29 iulie.


Vanatorul De Jaguari a castigat prestigioasele premii Locus siWorld Fantasy Award.

Vanatorul de jaguari este un grupaj de nuvele care sintetizeaza temele principale ale lui Lucius Shepard: razboiul, magia si jungla ametitoare. O impresionanta interpretare personala a realismului magic latinoamerican.

Un indian din America Centrala, nevoit sa ucida jaguarul din Barrio Carolina, despre care legenda spune ca este fiinta magica; un soldat american, prins in vraja unui Salvador vietnamizat; un scriitor inspirat, si ravnit, de un vant malefic, materializarea unui spirit bolnav, ca el, de singuratate; un veteran al razboiului din Vietnam, retras pe o mica insula din Caraibe, unde fumeaza coral negru, devenind treptat o umbra in cenusa; un pictor, lansat intr-o actiune riscanta: sa picteze, pentru a-l otravi progresiv si a scapa de sub dominatia acestuia, dragonul Griaule, ce duce o existenta catatonica si transmite vibratii intunecate, inrobindu-i pe cei care stau prea mult timp in raza lui de influenta.

Volumul Vanatorul de jaguari, de Lucius Shepard , alaturi de peste 250 de alte titluri, este disponibil la pret fix, intre 5 si 20 de lei .


0 comentarii: