marți, 25 iunie 2013

35% reducere la cartile tale de saptamana scurta - Editura Nemira


O zi in plus la weekend inseamna o saptamana de lucru mai scurta. Ne plac adevarurile evidente, mai ales cand putem profita de ele. Mai mult timp liber, mai mult timp pentru micile placeri de zi cu zi, citit pana in miez de noapte, iesiri la terasa, concerte.

Sarbatorim in continuare weekendul prelungit cu … promotia prelungita. Pana pe 27 iunie Nemira iti ofera o reducere de 35% la peste 200 de titluri din colectiile librariei.



Editura Nemira da startul la lectura pe plaja si la terase, odata cu redeschiderea celor doua librarii sezoniere din statiunile Vama Veche si 2 Mai. In perioada 15 iunie - 31 august, toti cei care isi vor petrece concediile sau vacantele pe litorulul romanesc sunt invitati sa isi improspateze "stocul" de carte direct din librarille Nemira de la malul marii.

Punctele de vanzare Nemira de pe litoral propun cititorilor o gama larga de noutati editoriale, autori straini si romani, oferte pentru toate buzunarele, colectii de carte apreciate si multe alte surprize. De laliteratura SF & fantasy la literatura politista, de la romane de dragoste la carti de istorie si politica, Editura Nemira are cartea potrivita pentru fiecare si pentru orice buzunar.

Libraria Nemira din Vama Veche se afla la doar cativa metri de plaja, in capatul principalului drum comercial, si este deschisa zilnic intre orele 10:00 si 20:30.

Libraria Nemira din 2 Mai este situata pe Aleea Taberei, principalul drum pe care turistii il traverseaza pentru a ajunge pe plaja 2 Mai, si este deschisa zilnic intre orele 8:00 si 13:00 si 16:00 si 20:00.


0 comentarii: