joi, 21 martie 2013

Lansare de carte duminica 24 martie - TREI

Editura Trei

va invita la evenimentul de lansare a cartii

Pasarea Domnului

de Mary Doria Russell.

Duminica, 24 martie 2013, ora 14.00.



Volum recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Lasswitz-Preis şi British Science Fiction Association


Editura Trei va invita la evenimentul de lansare a cartii Pasarea Domnului de Mary Doria Russell. Volumul recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Lasswitz-Preis şi British Science Fiction va fi analizat de Liviu Radu, Bogdan Perdivara - traducator, Ionut Banuta - ilustratie coperta si Mihai-Dan Pavelescu - coordonator Colectia Epsilon SF, pe data de 24 martie 2013, ora 14.00, în cadrul Târgului de carte SF & Fantasy - Final Frontier (TeCaFi, str. Doamnei nr. 9).

In anul 2019, programul SETI receptioneaza transmisiuni muzicale din vecinatatea lui Alfa Centauri. Prima expeditie spre planeta-sursa a radiotransmisiilor este organizata de Ordinul Iezuit fara stirea si aprobarea ONU, iar contactul cu ea este pierdut. Dupa 40 de ani, a doua expeditie il readuce pe Pamant pe unicul supravietuitor, iezuitul lingvist Emilio Sandoz, care relateaza povestea funesta a contactului cu alta civilizatie.

"Un sclipitor roman despre descoperirea vietii extraterestre." - Kirkus Reviews

"O lectura fascinanta si un candidat serios la titlul de cel mai bun roman science-fiction al anului." - John Clute, Mail on Sunday

Mary Doria Russell (n. 1950) s-a nascut in Chicago si a obtinut doctoratul in antropologie biologica. Pasarea Domnului a fost primul dintre cele cinci romane pe care le-a scris in 15 ani. In 1998 a fost recompensata cu Premiul John W. Campbell Award pentru "cel mai bun autor nou", iar in 2001 a fost inclusa in Gaylactic Spectrum Hall of Fame.

0 comentarii: