vineri, 1 martie 2013

Ia-ti martisorul de la Nemira!



Nemira va propune cel mai frumos martisor pe care il puteti darui persoanei dragi: cartile! Toata saptamana, va oferim o reducere de 40% pentru colectiile Damen Tango, Babel si Bonton. Rafinate, delicate si pline de dragoste si onestitate, titlurile pe care vi le propunem vor incanta si bucura in acelasi timp.Ofera in dar un martisor pe care il poate "purta" in orice zi! Intampina primavara cu dragoste fata de carte!

Avem doua motive de bucurie in acest weekend: a venit primavara si avem martisoare frumoase de oferit. Daca esti nascut in luna martie, Nemira te invita sa iti revendici cadoul: 50% reducere!

Pentru a beneficia de reducere, tot ce trebuie sa faci e sa introduci textul "martie2013" in campul COD PROMOTIE din cosul tau de cumparaturi de pe Nemira.ro si beneficiezi de reducerea de 50% pentru intreaga comanda facuta. Te asteptam cu povesti de primavara, noutati SF, mister si aventuri.

Spor la cumparaturi si o primavara minunata!


Sa faci un cadou frumos si potrivit e o adevarata incercare. Daca te-ai saturat sa daruiesti bijuterii si bomboane, haine si CD-uri, Nemira iti propune cadoul perfect pentru oricine: pachetele speciale de carti.


Nemira isi invita cititorii la Clubul de Lectura, sa discutam despre cartile voastre preferate. Noi credem ca povestile sunt cu atat mai frumoase cu cat ai pe cineva cu care sa le impartasesti! Veniti sa fim impreuna intr-un spatiu relaxat, in care sa citim, sa dezbatem si sa calatorim in lumea fascinanta a cartilor bune, cititori, scriitori si editori deopotriva!

O carte buna invita la dezbatere si ce carte ar fi mai potrivita pentru prima intalnire a Clubului de Lectura Nemira decat Urzeala Tronurilor, primul volum al indragitei serii Cantec de Gheata si Foc, de George R.R. Martin? Ca sa te incurajam la lectura, cartea propusa pentru Club are reducere 50%.






0 comentarii: