joi, 21 februarie 2013

Sindromul Tarzan – cum te eliberezi de lianele dependenţei afective?


Sindromul Tarzan
Parte a colecţiei Linia Bleu, Sindromul Tarzan, de Pascale Piquet, este un sfătuitor sentimental şi psihologic. Vă învaţă cum să îndepărtaţi cu umor mecanismul care vă împiedică să aveţi o relaţie de dragoste împlinită, vă ajută să descoperiţi seninătatea şi să abordaţi relaţiile într-o manieră “jucăuşă”.

Victimă a dependenţei afective de peste 40 de ani, Pascale Piquet, a scris din experienţa şi suferinţele sale. Această carte îţi arată calea către fericire, singur sau în doi! Cine ar fi crezut că Tarzan are ceva de-a face cu dependenţa? Totuşi, mulţi depind de afecţiunea altora aşa cum Tarzan depinde de liane. Pentru a nu cădea în vidul emoţional, ei preferă să se ataşeze de prima persoană care le iese în cale.

“Sindromul Tarzan” este mărturia unei femei care s-a eliberat de liane, iar acum vine în ajutorul celor care sunt prizonierii dependenţei afective.

Pascale Piquet s-a stabilit în Quebec în anul 2001, venind din Paris. Cu un trecut plin de încercări, cu experienţa sa de redactor, instruirea în hipnoză, Shiatsu şi biologie, împreună cu diplomele obţinute în NLP (Programarea Neuro-Lingvistică), astăzi poate să jongleze cuvintele şi să-şi pună în practică activitatea de consilier.

0 comentarii: