marți, 5 februarie 2013

Esti pregatit pentru reducerile Nemira?


Campania de soldare continua cu super reduceri si o oferta generoasa de carte. Bucura-te dereduceri de pana la 89% si fa-ti proviziile de carte Nemira.

Cele mai bune titluri, aflate in topul vanzarilor la Nemira, cei mai prestigiosi autori te asteapta acum cu reduceri semnificative. Atentie! Stocul este limitat asa ca te sfatuim sa te grabesti.

Economisesti si citesti!


Sezonul cu numarul trei din Game of Thrones bate la usa, asa ca Nemira vi-l aduce mai aproape peGeorge R.R. Martin. Saptamana aceasta, ai reducere de 38% pentru seria de autor George R.R. Martin. In plus, pachetul Cantec de Gheata si Foc are o reducere speciala de 45%.

Daca esti fan al misterului din lumile fantastice create de Martin, poti alege dintre titluri precum Urzeala Tronurilor, Fuga vanatorului sau Regii nisipurilor. George R.R. Martin reuseste prin operele sale sa acopere o arie foarte mare a fictiunii. Numeroasele sale nuvele SF premiate international si maiestria ce sta la baza seriei fantasy "Cantec de gheata si foc" l-au transformat pe George R.R. Martin intr-un autor de succes al zilelor noastre.




IN CURS DE APARITIE LA NEMIRA:


Citim carti ce ar trebui sa ne faca manageri mai buni, oameni mai buni, bucatari mai buni. De ce nu am citi o carte care sa ne invete cum sa ne cucerim jumatatea?

Dan Radoiu si Nemira vin in ajutorul vostru cu volumul "Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, Messenger si Facebook". Povestea romantica dintre Eva si Alexandru va va dezvalui situatii din lumea reala cu care sigur v-ati confruntat.

Ghidul ideal de dating online este acum la dispozitia voastra.

Lasa un comentariu la acest articol, pana maine la ora 15.00, prin care sa ne dai o definitie a seductiei. Cele mai interesante si originale trei raspunsuri vor fi premiate cu cate un volum "Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, Messenger si Facebook".

0 comentarii: