luni, 21 ianuarie 2013

Un nou roman Dan Brown & reduceri la RAO

Editura RAO are plăcerea să anunţe că Dan Brown, unul dintre cei mai bine vânduţi autori ai tuturor timpurilor, va lansa un nou roman pe 14 mai 2013. 
Profesorul Robert Langdon va porni într-o nouă aventură, de această dată prin "inima Europei", unde va fi prins în mrejele întunecate ale uneia dintre cele mai captivante scrieri literare ale istoriei. Data de publicare pentru piaţa din România va fi anunţată de Editura RAO printr-un comunicat ulterior.


Titlul cărţii nu a fost făcut public de la început, ci a fost dezvăluit cu ajutorul cititorilor. Prin postări pe Facebook sau mesaje pe Twitter, fotografiile de profil ale cititorilor s-au adăugat unui mozaic digital, divulgând treptat titlul cărţii – INFERNO – cu trimitere la poemul lui Dante.

„Deşi am studiat Infernul lui Dante în studenţie, doar recent, în timp ce făceam cercetare în Florenţa, am început să apreciez cu adevărat influenţa durabilă a lucrării lui Dante asupra lumii moderne” a declarat Brown. Autorul a divulgat foarte puţine despre intriga romanului, spunând doar “sunt încântat să pot purta cititorii într-o călătorie către adâncurile acestui domeniu misterios… un peisaj împânzit de coduri, simboluri şi pasaje secrete.”

Inferno este cel de-al patrulea roman din seria Langdon, precedat de Îngeri şi Demoni, Codul lui Da Vinci — care s-a vândut în mai mult de 81 de millioane de exemplare în întreaga lume şi l-a consacrat pe Brown drept cel mai bine vândut autor de cărţi pentru adulţi — şi Simbolul Pierdut, toate apărute în România la Editura RAO – www.raobooks.com. 

Codul lui Da Vinci a petrecut 120 de săptămâni în top 10 al celor mai bine vândute cărţi, alcătuit de Sunday Times, dintre care 68 de săptămâni pe locul 1. A fost tradus în peste 51 de limbi. Simbolul Pierdut este cel mai bine vândut titlu în format cartonat pe piaţa din Marea Britanie, unde s-a vândut în total în peste 1.37 milioane de exemplare. Exista peste 190 de milioane de exemplare ale cărţilor lui Dan Brown, răspândite în întreaga lume. După publicarea Codului lui Da Vinci, cărţile anterioare semnate de Dan Brown, Fortăreaţa Digitală, Îngeri şi Demoni şi Conspiraţia au devenit toate bestselleruri internaţionale, vândute în millioane de exemplare.

0 comentarii: