duminică, 16 decembrie 2012

Zece lucruri pe care le-am făcut (și probabil n-ar fi trebuit)

Sal'tare!

Dupa cum ati mai citit si pe alte bloguri dedicate cartilor o noua editura isi face aparitia, Editura EPICA, si deja pe mine ma tenteaza titlurile de la ei. Printre cartilor ce vor aparea la ei se afla si Zece lucruri pe care le-am făcut (și probabil n-ar fi trebuit) pe care, daca va mai amintiti v-am prezentat-o aici  . Insa atunci nu stiam ca va aparea si la noi! Abia astept sa vad cu ce ne va mai surprinde aceasta editura. Mai jos aveti imaginea copertii si descrierea tradusa de mine.


2 fete + 3 baieti + o casa – parinti = 10 lucruri pe care April si prietenii ei le-au facut (in definitiv, poate, probabil) si nu trebuiau facute.

Daca ii este oferita oportunitatea, care adolescent de 16 ani ar sari peste sansa de a se muta cu un prieten si a trai fara parinti? Chiar daca “oportunitate” nu este cuvantul potrivit, de cand April a trebuit sa-i zica tatalui sau o mica minciuna ca sa faca posibil. Dar ea si colega ei Vi sunt total responsabile si capabile sa aiba grija de ele. Cum au ajuns sa lipseasca de la scoala, sa dea o petrecere nebuna, sa cumpere o baie fierbinte, si, m, sa planuiasca o fuga si altele este un total mister.

In aceasta hilara si dulceaga poveste, Sara Mlynowski exploreaza inima si mintea unei fete de una singura pentru prima data. Ca sa faca fata anului, April va trebui sa insele un triunghi amoros, sa invete sa-si faca ordine si sa accepte ca lumea ei construita cu grija s-ar putea darama... un lucru pe care n-ar fi trebuit sa-l faca atunci.

Site-ul editurii este edituraepica.ro (momentan este in "constructie")

Cartea va aparea in luna Ianuarie 2013. 
Pretul ar fi de 29,90 lei, editie necartonata, 13 x 20 cm, cu 20 % reducere la precomanda pe site.

0 comentarii: