joi, 20 decembrie 2012

RECENZIE - Revelatia (Fortele Raului Absolut #2) de Kelley Armstrong

Descriere:

Chloe Saunders este o necromantă ale cărei puteri nu pot fi controlate: ea readuce morţii la viaţă chiar şi fără să vrea. Iar puterile ei crescânde reprezintă o ameninţare pentru cei care au creat-o iniţial ca pe un experiment ştiinţific, prin modificări genetice. 

Acum, Chloe fuge pentru a-şi salva viaţa, împreună cu trei dintre prietenii ei înzestraţi cu puteri supranaturale – doi vrăjitori şi un vârcolac –, înainte ca Grupul Edison să îi găsească şi să îi lichideze. 

RECENZIE:

Daca cineva mi-ar fi spus ca volumul asta e mai tare ca primul si ca lucrurile se vor complica si mai tare, incat o sa fiu in stare s-o termin imediat n-as prea fi dat crezare. 

Dar am trait-o pe pielea mea si am terminat volumul la câteva ore dupa ce l-am inceput; nu mă mai puteam dezlipi de el pentru ca voiam sa aflu daca Chloe va reusi sa scape din locul ala si de doctorii aia tacaniti. Cum sa faci mă experimente pe copiii si mai ales aşa?! Din partea mea daca ar ucide toti acei medici ar fi perfect si sincer n-am mila pentru niciunul, chiar si matusa lui Chloe a gresit enorm si degeaba ii pare rau acum. La fel as zice si de Rae. Iar Tori a fost o surpriza placuta. Chiar nu m-asteptam sa facă tot ce-a făcut, dar nu dezvolt, ci va las pe voi sa aflati citind volumul:) 

Ce mai aflati in acest volum? Simon, Chloe, Derek si Tori dupa ce reusesc sa se reuneasca, aflati voi ce se întâmplase, pornesc in cautarea unui tip pe nume Andrew. Cine e el? Vom afla. Puterile lui Chloe devin din ce in ce mai grele de controlat si mai ales când nici in somn nu poate scapa de ele, iar când visam chiar nu putem controla nimic, nu? Nici Derek n-are o situatie prea usoara dupa ce se Preschimba sau e tarat, batut si terfelit de doi idioti cu fumuri in creier. 

Oare vor reusi Tori si Derek sa se inteleaga si sa nu-si scoata ochii? Dar Tori si Chloe se inteleg? Cum se intelege Chloe cu Derek, dar cu Simon? Îl vor gasi pe tipul ala? Ce s-a intamplat cu Liz? Si oare ce ne pregateste volumul trei…

5/5

0 comentarii: