joi, 27 decembrie 2012

Mos Craciun aduce cadouri de la Nemira


Nemira le spune La multi ani! tuturor celor ce isi serbeaza ziua de nume cu ocazia Sfantului Stefansi ii invita sa isi ia cadoul de la Nemira: 50% reducere in libraria virtuala Nemira pentru toata oferta de carte.

Adaugati in cos cartile preferate si bucurati-va de o reducere de 50%, numai astazi. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul "sfstefan" in campul COD PROMOTIE din cosul dvs. de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.


Desi Craciunul a trecut, Targul Online Nemira de Sarbatori continua!

Bucura-te de reducerea generala de 30% pentru toate titlurile, la care mai adaugam si transport gratuit pentru comenzi de peste 100 lei.


Intre 24 decembrie si 2 ianuarie Posta Romana nu asigura livrari. Pe 27 si 28 decembrie, 3 si 4 ianuarie, Editura Nemira asigura servicii de curierat prin CRX in maxim 72 ore.



Voucherul cadou este cea mai simpla si eficienta metoda de a face cadouri minunate familiei si prietenilor. Aceste vouchere pot fi achizitionate si oferite in diferite situatii: cadouri angajatilor unei companii, cadouri cu ocazia unor evenimente precum casatoria, aniversare sau orice alt moment important din viata celor dragi.

La alegerea Dumneavoastra, Voucherul cumparat poate fi expediat direct persoanei careia doriti sa-l faceti cadou (optiunea este valabila doar in cazul comenzilor online achitate cu cardul).

Va asteptam cu drag in locatiile Librariilor Nemira sau in libraria virtuala Nemira.

0 comentarii: