vineri, 14 decembrie 2012

Ia-ti cadourile din timp! - Nemira



A mai ramas o saptamana pana la evenimentul care a suscitat controverse, dezbateri si o teama generalizata pentru toti locuitorii acestei planete: sfarsitul lumii. Daca acesta va avea loc sau nu in data de 21 decembrie, ramane sa vedem cu ochii nostri, desi in ultima perioada suntem inclinati sa credem ca ziua fatidica nu ne va aduce mai mult decat agitatia obisnuita a pregatirilor pentru Craciun.
Cu toate acestea, nu putem ignora nici semnele care prevestesc un declin al civilizatiei, nici cercetarile stiintifice care atesta faptul ca "ceva" se va intampla, chiar daca nu va avea anvergura apocaliptica cu care ne-au obisnuit productiile hollywood-iene.
Mai mult decat o analiza a viitorului omenirii si mai mult decat un manual de supravietuire in caz de dezastre, seria lui Joseph devine o lectura necesara si utila intr-un moment in care viitorul fericit al omenirii este pus sub semnul unui evident declin si al unei evidente confuzii.
Si pentru ca vrem sa aveti totusi sarbatori linistite si ne dorim ca acest moment de emotie sa treaca lin, va facem si o oferta de neegalat: Pachetul Apocalipsa are 50% reducere! Asadar, fie ca suntesi fascinati de subiect, fie ca va doriti pur si simplu sa fiti informati si pregatiti, profitati acum de provocarea noastra la lectura si reflectie! Timpul trece...

0 comentarii: