vineri, 23 noiembrie 2012

Nemira sarbatoreste Black Friday!

Dupa multe vineri colorate, a venit si randul vinerii negre, ziua cu cele mai mari reduceri din an!

Daca nu ati achizitionat cartile dorite de la Nemira, acum este momentul ideal! In Vinerea Neagra, Nemira va ofera reduceri de pana la 70% si cele mai bune titluri, recompensate cu premii de referinta in literatura.

Descopera reducerile fantastice de pe nemira.ro in Vinerea Neagra si profita de transportul gratuitpentru comenzile de peste 100 RON.

Spor la cumparaturi!



Intre 23 noiembrie si 10 decembrie 2012, pastrati bonul de cumparaturi daca alegeti sa cumparati carti din librariile Nemira, completati talonul de inscriere pe care il primiti in librarie sau pur si simplu cumparati carti de pe nemira.ro in perioada concursului si puteti castiga cu Nemira. Cei care fac cumparaturi pe nemira.ro sunt inscrisi in concurs in baza comenzii plasate pe site, ulterior fiind necesara factura pentru validarea premiilor.

Campania se va desfasura in cadrul targului de carte Gaudeamus 2012, in librariile Nemira si pe libraria online Nemira.ro.

Premiul I (1800 lei): o vacanta la munte pentru doua persoane, in lunile ianuarie/februarie 2013, oferita de Paralela 45, un pachet Saga 'Cantec de gheata si foc' 1-5, de George R.R. Martin si un volum Almanahul Anticipatia 2013

Premiul al II-lea (1106 lei): un eReader EvoBook 1, oferit de Evolio, un pachet Saga Dune, de Frank Herbert si un volum Almanahul Anticipatia 2013

Premiul al III-lea (667 lei): un eReader EvoBook 1, oferit de Evolio si un volum Almanahul Anticipatia 2013

Valoarea totala a premiilor este de 3.573 lei.

E SIMPLU: CITESTI SI NEMIRA TE PREMIAZA!

0 comentarii: