marți, 24 iulie 2012

Prezentare #2

Sal'tare!

De data aceasta am zis sa va spun despre o serie care poate fi a voastra, in format e-book, intr-un viitor concurs pe blog. Daca o sa va placa descrierile volumelor atunci lasati un comentariu si le veti putea castiga in viitorul apropiat sau cat de curand. Si tin sa va reamintesc ca mai este putin si se termina cel de-al patrulea concurs digital *vedeti posterul din dreapta blogului*.

Deci v-asteptam cu pareri si comentarii.


Dark heart forever (Dark heart vol. 1)


Jane Jonas este aproape de aniversarea ei de 16 ani si este ingrijorata de visele ce se repeta unde baiatul misterios de aceeasi varsta cu ea vine la ea, spunandu-i lui Jane ca fiecare este destinul celuilalt. Mama ei este foarte suparata legat de episoadele tumultoase cand umbla in somn, dar pentru Jane lumea ei din vis si realitatea sunt pe cale sa se ciocneasca...

Cand ea dezvolta o prietenie cu un strain enigmatic in oras, blondul, super cool Evan, este interesant, nou si Jane il vrea mai mult decat a vrut vreodata pe cineva - pana cand tipul ei misterios ii apare-n cale. 

Acum Jane este prinsa intre doua lumi: una familiara, dar patata de romantism si emotie; si cealalta intunecata si periculoasa, unde ingeri, varcolaci si un strain irezistibil incearca sa o seduca...



Dark heart rising ( Dark heart vol. 2)


Povestea lui Luca si Jane continua... dar nu chiar asa cum au planuit. Atunci cand provocarile si amenintarile din lumea nemuritorilor Nissilum ii despart pe cei doi, Jane este nefericita. Fara ochii verzii si scaparatori ai lui Luca si zambetul lui gentil Jane se simte pierduta, trista si singura. Dar apoi o excursie la Paris cu bunica ei ii incruciseaza calea cu amiabila Soren - o fire asemanatoare care ar putea fi chiar distractia de care are nevoie... Intre timp in Nissilum, Luca lupta cu devotament si speranta care vin odata cu apartenenta la lumea nemuritorilor. O lume care este pe punctul de a fi zguduita chiar in miez: huruituri de arme nelinistite se raspandesc si odata cu zvonurile unei rebeliunii crescande ale unui inger nicio creatura nu este in siguranta - in special nu o muritoare care s-a indragostit de un varcolac...



Dark heart surrender (Dark heart vol. 3)


O fata. Doua lumi. Zdruncinari. Lumea lui Jane s-a schimbat acum cand Luca, iubirea vietii ei, e prin preajma si este mai fericita decat ar fi putut fi vreodata. Dar cum poate un varcolac sa supravietuiasca in lumea reala? Cand un nemuritor traieste in lumea muritorilor, ordinea lucrurilor ar trebui pastrata. Si ce pare perfect devine distructiv. 
Ei vin din lumi diferite. Dar nimic nimic n-o poate pregati pe Jane pentru asta...






Deci sper sa va placa si daca sunt greseli in traducere mi le asum. Nu am o engleza perfecta si mai ales la traduceri, insa ma straduiesc. V-astept parerile.

5 comentarii:

Cristinna spunea...

Am mai vazut pe un blog copertile si imi plac.
Descrierea suna bine;]

!Melamine spunea...

OK. M-ai facut curioasa. Acum o sa incep sa caut cartile. Copertile arata foarte bine , iar descrierile ma fac si mai curioasa:))

Diana spunea...

Cel mai mult imi place coperta a doua si descrierea primei carti.

Andreea spunea...

Descrieriile par interesante.Chiar mi-ar placea sa faceti un concurs cu ele <3.

!Melamine spunea...

Ce idee buna Andreea !! Si mie mi-ar placea :X:X