miercuri, 13 iunie 2012

Pana unde poti merge ca sa ascunzi adevarul?

Colectia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 608
Pret: 49.00 lei

Camilla Lackberg revine cu inca un roman politist remarcabil.

Erica Falck descopera cu uimire o medalie nazista printre lucrurile care i-au ramas de la mama ei. Bantuita de amintirea unei copilarii lipsite de tandrete, Erica se hotaraste sa sondeze trecutul familiei sale si sa-i afle secretele. Oare de ce mama ei a pastrat o veche medalie nazista si camasuta insangerata a unui copil?

Cercetarile o conduc pe Erica Falck acasa la un profesor de istorie pensionar, care a facut parte din cercul de prieteni ai mamei sale in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Numai ca intrebarile pe care le pune sunt intampinate cu raspunsuri ciudate si evazive. Doua zile mai tarziu, profesorul de istorie are parte de o moarte violenta.
Sotul Ericai, ofiterul de politie Patrik Hedstrom, desi aflat in concediu de paternitate, se va implica si el curand in ancheta privind acesta crima atroce.

Desi se teme de ce va descoperi, Erica se hotaraste sa citeasca jurnalul mamei sale - ceea ce afla este dureros si surprinzator. Trecutul intunecat iese la lumina, impreuna cu adevaruri necrutatoare.

"Camilla Lackberg este experta in a combina scene domestice cu povesti pline de suspans si de o tensiune maxima. O lectura obligatorie pentru fanii senzatiilor tari!" - The Guardian

"O poveste care te tulbura si te fascineaza deopotriva - o demonstratie de virtuozitate din partea celei mai faimoase scriitoare suedeze de romane politiste." - The Independent

"O incantare! Tensionat si incitant, romanul Camillei Lackberg nu-ti da nicio clipa de ragaz." - News of the World

Camilla Lackberg s-a nascut in 1974. Inainte de a deveni cea mai populara scriitoare suedeza de romane politiste, ea a lucrat mai multi ani ca director de marketing. Inscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul.
Copilul german face parte dintr-o serie de sapte romane (Seria Fjallbacka) ce s-au bucurat de un succes enorm de piata si de o presa foarte buna. Aceasta serie este in curs de publicare in peste 30 de tari.

De aceeasi autoare la Editura Trei au mai aparut volumele:

• Piaza rea

0 comentarii: